Col·legi Sant Lluís

Escola sense imatge per defecte

Dades de contacte

Adreça:
C/ Aritjols, 12
08016 Barcelona
Veure en mapa
Telèfon:
933544387
Web:
Veure lloc web
E-mail:
Enviar un correu

Informació del centre

Titularitat del centre
Concertat
Oferta educativa:
EI3 EI4 EI5 1r 2n 3r 4t
Tipologia d'escola:
Escola laica
Número de línies:
1 línia
Metodologia:
No llibres de text Treball cooperatiu Treball per projectes
Altres metodologies:
Quan pensem, connectem amb nosaltres i amb les persones del nostre entorn i, si ho fem de forma crítica i constructiva, som capaços de mantenir la ment oberta per prendre les millors decisions. Pensar, reflexionar i raonar ens ajuda a extreure l’essència de les nostres idees.
El primer any a l’escola, descobrim què és COSMOS i, des de llavors comencem a comprendre que, junts, som capaços de fer realitat els nostres somnis. Autonomia, participació, esforç i responsabilitat. Aquests són els ingredients, nosaltres creem les nostres receptes.
Pensar, imaginar, comparteir punts de vista, igualtat, tenir curiositat, expressar-se amb llibertat, escoltar, respectar, interactuar amb els companys. Quan participem aprenem a ser i sentir. Podem ser per deixar petjada i deixem petjada per poder ser.
Quan deixem que la nostra creativitat flueixi amb total llibertat, escrivint, dibuixant o creant manualitats, aconseguim fer realitat els nostres somnis. Cantem i toquem instruments per expressar allò que sentim.
El moviment és la melodia del nostre cos. Correm, saltem i fem tombarelles. Així, aprenem a cooperar amb els companys, però també a guanyar i a perdre. Contactem amb la natura, juguem, descansem i gaudim del nostre dia a dies.
Les petites accions de moltes persones són les que fan possible qualsevol canvi. Quan compartim, aprenem a conviure amb respecte i optimisme. El futur pertany a aquells que creuen en la bellesa dels seus somnis. Estem orgulloses de la nostra escola, perquè Junts Fem l’Escola que volem.
Serveis:
Menjador Menjador amb cuina pròpia Acollida
Llengües estrangeres:
Anglès
Instal·lacions:
Aula de música Aula de psicomotricitat Aula d'anglès Aula d'informàtica Biblioteca Patis separats Hort escolar/galliner
Horaris:
Sisena hora 9 a 13h - 15 a 17h
Altres informacions:
Colònies

Projectes escolars

Comparteix aquesta pàgina!