Glossari de projectes

Durant el curs 2014/2015 es va començar a habilitar una aula de ciències a l’escola. Actualment tots els grups-classe hi realitzen diferents experiments amb la figura de la coordinadora del projecte, que s’encarrega d’introduir el mètode científic des de ben petits.
FIRST LEGO League és el programa per a joves de 10 a 16 anys que ens permet descobrir la diversió per la ciència, la tecnologia, enginyeria i les matemàtiques (STEM) mentre els nostres alumnes resolen problemàtiques reals a través d’ una aprenentatge significatiu i lúdic mitjançant la robòtica escolar. El programa inspira als joves a crear idees, resoldre problemes i superar obstacles, a la vegada que els permet guanyar confiança en l’ utilització apropiada de la tecnologia i aprendre processos de disseny propis de la enginyeria. Els alumnes col·laboren, cooperen i desenvolupen habilitats de treball en equip imprescindibles en un món laboral dinàmic i en constant canvi.
El Galí és una de les dues escoles de Cornellà que participem amb el projecte INFADIMED. Aquest projecte té com a objectiu treballar l’educació nutricional a l’escola des de l’ Educació Infantil per tal que sigui una eïna eficient en el descens de la prevalència del sobrepès i l’obesitat infantil. Un dia al mes durant sis mesos professionals del CAP de la zona acudeixen a l’escola per parlar de nutrició i hàbits saludables. Projecten una pel·lícula de dibuixos animats creada per ells mateixos, després un power point repassant el tema i finalitzen amb una activitat referent al tema parlat. El capità vitamines és al Galí!
Projecte d'experimentació.